Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră

Voropchievici horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020: Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce, ca de obicei, sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, horoscop rune pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020.

Ca imagine generală, Mihai Voropchievici spune că este o săptămână numai cu beneficii și bunătăți.

Două zodii au parte de certuri și scandaluri, dar din fericire totul se va rezolva. Secretul este să ne păstrăm calmul și să încercăm să vedem numai partea bună a lucrurilor.

Care sunt previziunile din horoscopul runelor al lui Voropchievici, citiți aici:

Horoscop Rune Berbec – Este trimis undeva unde trebuie să arate cine este el. E deschizător de drumuri, e prima zodie. Are un pic de muncă. Consolidați-vă poziția ăn familie, în societate, dar și la serviciu și veți vedea că triumfați. Să își arate calitățile!

Horoscop Rune Taur – Începe cu visuri de toamă. Să se mute de acasă sau de la serviciu. Vor acționa perfect între cele două propuneri. Vor face o schimbare: ori altă locuință, ori alt job.

Horoscop Rune Gemeni – Au nevoie de dragoste! Sunt veșnicii îndrăgostiți ai zodiacului. Vine ceva nou, fierbinte, pasional săptămâna următoare. Alegeți cu mintea, nu numai cu inima că s-ar putea să vă coste!

Horoscop Rune Rac – Vrea să afle rezolvarea problemelor și face un consiliu. Încep sfătuirea!

Horoscop Rune Leu – Își încarcă bateriile. Se bagă într-un con de umbră, departe de toată lumea. Nu mai permite nimănui să știe ce e cu el. Își rezolvă probleme care îi frământă.

Horoscop Rune Fecioară – Schimbări masive în casă, în familie. Trebuie să fie pregătită și ea nu prea e pregătită pentru schimbări, se panichează când trebuie să facă o schimbare și vine ceva neprevăzut. Dar asta vă ajută să progresați!

Horoscop Rune Balanţă – O săptămână cu bătălii furtunoase, dispute. Apare simbolul uraganului. Trebuie să susțină o mică bătălie, dar se rezolvă totul.

Horoscop Rune Scorpion – Intră în atenția celorlalți. Primesc cadouri, atenții.

Horoscop Rune Săgetător – A apărut o rună fantastică. Simbolul fertilității și al belșugului. Luni încep să vi se îndeplinească visele pe care vi le doriți demult.

Horoscop Rune Capricorn – Ați dat lovitura la cutia cu bunătăți. Se produce un salt calitativ, rapid în existența voastră. Au fost nemulțumiți de multă muncă și bani puțini și acum vin lucruri bune pe toate planurile.

Horoscop Rune Vărsător – Drept la țintă. Pregătiți-vă pentru o mică bătălie, dar nu îi dați amploare pentru că veți câștiga

Horoscop Rune Pești – Părăsesc acvariul când vor și când nu vor. Făceți-vă bagajele pentru astrele anunță călătorii. Sau dacă nu vacanțe, vor fi numai pe drumuri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicimihai voropchievici horoscop runeMIHAI VOROPCHIEVICI HOROSCOP RUNE saptamanalVoropchievici horoscopvoropchievici horoscop runevoropchievici rune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes