Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 7 – 13 decembrie 2020. Zodiile, sub o influență benefică

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 7 – 13 decembrie 2020. Zodiile, sub o influență benefică
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 7 – 13 decembrie 2020. Zodiile, sub o influență benefică

Voropchievici rune 7 – 13 decembrie 2020: Horoscopul runelor a fost prezentat, din nou, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Numerolugul a prezentat Horoscop rune pentru săptămâna 7 – 13 decembrie 2020.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Despre această săptămână, Voropchievici spune că vin vești bune pentru majoritatea zodiilor, ba chiar unii dintre nativi își schimbă viața.

Horoscop Rune Berbec – E pe drumuri, mai lungi, mai scurte, dar e o săptămână de alergătură.

Horoscop Rune Taur – Primește vești bune, o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză pentru că este învățat cu așa ceva.

Horoscop Rune Gemeni – Vor găsi rezolvarea problemelor care îi frământă. Va face un consiliu de familie pentru a rezolva ce nu e rezolvat până acum. Să stea de vorbă cu toți pentru că altfel nu se va putea odihni și nopțile vor fi mai scurte.

Horoscop Rune Rac – Primește niște certitudini. Cineva se gândește la el intens, extraordinar și atunci îi va trimite un cadou miununat pentru că Racul este la fel ca Taurul, doritor de cadouri.

Horoscop Rune Leu – Pentru săptămâna următoare are două propuneri: să schimbe serviciul sau să mai ia unul sau să dispară de acasă sau să își schimbe locuința. Veste excelentă!.

Horoscop Rune Fecioară – A intrat într-un con de umbră unde este numai ea cu Dumnezeu. Se învăluie cu o aură de mister, nu răspunde, nu comunică și are multe frământări pe care numai ea cu cel de sus vor găsi rezolvarea. Nu deranjați Fecioarele dacă ați văzut că au picat gânduri, ajutați-le să se ridice să nu strice gândurile

Horoscop Rune Balanţă – Ceva nou la final de an. Sunteți pregătiți pentru o viață nouă. Revigorare totală și fizic și psihic, în toate ipostazele financiare, amoroase. A dat norocul peste Balanță, nu mai știu de bucurie!

Horoscop Rune Scorpion – Suită de schimbări majore săptămâna viitoare. Fiți pregătiți să le primiți. Schimbări benefice!

Horoscop Rune Săgetător – Dau lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența lor.

Horoscop Rune Capricorn – Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foare importante, cât de curând.

Horoscop Rune Vărsător – Are două sfaturi. 1. să se relaxeze și 2. a avut parte de stres pentru că o persoană apropiată a fost bolnavă, acum e perfect sănătoasă.

Horoscop Rune Pești – Vor afla un adevăr important care vă poate marca viața sau o poate schimba.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

Topirea aisbergurilor este cheia secvenței unei Ere Glaciare

Ionel Lăcătuș

Donald Trump începe să se mute din Casa Albă. Vilă nouă de 30 de milioane de dolari

Ionel Lăcătuș

”Explozie nucleară în spațiul cibernetic”. Opinia Rusiei, după suspendarea conturilor social media ale președintelui Trump

Mihnea Tudor

Donarea de plasmă a scăzut cu 30%! Despre lichele și manipulare!

Florin Hozoc

Viața în oglindă » ădnilgo nî ațaiV ! Un experiment mititel

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »