Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune ianuarie 2020 pentru toate zodille

Voropchievici rune ianuarie 2021: Horoscopul runelor de la sfârșitul săptămânii ne este adus de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Voropchievici a prezentat Horoscop rune pentru luna ianuarie 2021.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici ianuarie 2021:

Am intrat într-un nou an și maestrul Voropchievici ne spune cum stăm cum runele în fiecare lună. Astfel vedem cum va fi luna ianuarie 2021 pentru toate zodiile.

Horoscop Rune Berbec – Salt rapid calitativ în existența voastră, dați lovitura și vă îmbogățiți.

Horoscop Rune Taur – Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate.

Horoscop Rune Gemeni – Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunteți calmi și liniștiți nu trebuie să vă îngrijorați pentru că veți câștiga sigur.

Horoscop Rune Rac – Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunteți calmi și liniștiți nu trebuie să vă îngrijorați pentru că veți câștiga sigur.

Horoscop Rune Leu – O lună de călătorii, foarte benefică. Te vei distra

Horoscop Rune Fecioară – E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros. Revigorare în toate planurile.

Horoscop Rune Balanţă – Să nu se miște prea tare, să aibă răbdare, să nu forțeze prea tare mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin la cei care au răbdare.

Horoscop Rune Scorpion – Are două variante: ori se mută dintr-o casă, ori își schimbă locul de muncă. Alege din cele două varianta cea mai bună.

Horoscop Rune Săgetător – Aveți grijă! Ați mâncat prea mult de sărbători, sunteți pe o pojghiță de gheață, fiți prudenți. Atenție ce faceți cu banii care v-au rămas.

Horoscop Rune Capricorn – Să stea acasă în așteptarea unor schimbări importante cât de curând în luna ianuarie.

Horoscop Rune Vărsător – Are o lună de mesaje, atenționări, iubire, dragoste, tot ce își doresc ei

Horoscop Rune Pești – Iar o lună bună: fertilitate și belșug. De la începutul anului, visele voastre se împlinesc, ce să vreți mai mult de atât!

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Cîţu, despre planul de redresare a economiei: Eu am făcut o promsiune anul trecut

Mircea Furdu

Pui de urs, rămas fără mamă, salvat din munții Făgăraș. Povestea emoționantă din spatele unei intervenții la limită: După primul biberon a “înviat”

Mihnea Tudor

A început renumărarea voturilor de la Localele din Sectorul 1. Acțiunea se filmează integral

Daniela Arnăutu

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Daniela Arnăutu

Adio pensii speciale pentru parlamentari! Iohannis a promulgat legea care le elimină

Daniela Arnăutu

Etna a iluminat cerul nopţii expulzând lavă la o înălţime amețitoare – VIDEO

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »