Miliardară din greșeală! O femeie a primit de niciunde bani despre care nu știe nimic

O americancă din Florida a descoperit că soldul contului său bancar era de aproape 1 miliard de dolari. Femeia, Julia Yonkowski ,s-a dus sâmbătă, 19 iunie, la Chase Bank pentru a scoate doar 20 de dolari, însă a verificat, mai întâi, soldul contului.

Julia Yonkowski, domiciliată în Largo, a descoperit astfel că soldul ei indica halucinanta sumă de 999.985.855,94 dolari, conform dailymail.co.uk. ”Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită”, a declarat Yonkowski.

Yonkowski știa că nu poate păstra banii și nu s-a atins de cont.

Miliardară din cauza unei erori bancare?

„Știu că am citit povești despre oameni care au luat banii ,dar apoi au fost nevoiți să-i ramburseze și oricum nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei”, a continuat aceasta.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a încercat tot weekend-ul să înapoieze banii către bancă, dar nu a reușit deoarece robotul telefonic nu reușește să îi identifice problema. Apoi a apelat la presa locală pentru a se asigura că un angajat al băncii este informat despre cazul ei și retrage suma din cont, pentru a putea dormi liniștită.

Deocamdată, nu este clar cum s-a întâmplat roarea, dar Julia este dornică ca banii să fie scoși din contul ei.

Reprezentanții Chase Bank nu au făcut, deocamdată niciu comentariu.

Și Marea Britanie este o situație ciudată cu mari sume de bani, cci s-a descoperit că ar putea exista aproximativ 850 de milioane de lire sterline în conturi bancare pierdute sau uitate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

1 miliard in cont miliardara din greseala
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes