Mină marină în zona localităţii Sfântul Gheorghe. A ajuns chiar pe plajă – VIDEO

Mină marină pe plaja din Sfântu Gheorghe
Mină marină pe plaja din Sfântu Gheorghe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în timpul unei misiuni, pe plaja din zona localităţii Sfântul Gheorghe, o mină marină.

Garda de Coastă a transmis că scafandri şi poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni specifice, au observat un obiect plutitor suspect, aproape de o plajă din zona localităţii Sfântul Gheorghe.

“Aceştia au procedat la monitorizarea cu atenţie a obiectului, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul ca este o mină marină, aflată in derivă uşoară, la ţărm. Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind totodată informate autorităţile naţionale cu atribuţii in domeniu. Activitatea este în desfăşurare”, a anunţat Garda de Coastă.

VIDEO Mină marină

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mina marinamina marina pe plajamina marina sfantu gheorghe
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes