Ministerul Finanţelor îi linişteşte pe antreprenori: Fiscul este pregătit de plata defalcată a TVA

Vine iarna, VIN SCUMPIRILE
Vine iarna, VIN SCUMPIRILE

Fiscul este pregătit de implementarea plăţii defalcate a TVA şi va face faţă eventualelor problem, a declarat joi Daniel Florin Anghel, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Procedura privind plata va fi publicată joi pe site-ul ANAF.

„ANAF s-a pregătit foarte bine şi nu o să fie probleme în implementarea Ordonanţei 23. Toate problemele care ar putea interveni sunt analizate şi cu siguranţă vom face faţă. De la publicarea acestei ordonanţe, toate structurile teritoriale cu toate structurile profesionale, au fost întâlniri, s-au spus problemele. În condiţiile în care vor fi, cu siguranţă o să le îndreptăm cu ajutorul dumneavoastră, colegilor din minister”, a spus Florin Anghel.

El a fost întrerupt însă de reprezentanţii firmelor prezente la eveniment, care au completat afirmaţia acestuia cu cuvintele: „pe banii noştri”. Ulterior el a afirmat că dacă vor fi probleme, acestea vor fi îndreptate. […]

Articolul pe larg »»» : Ministerul Finanţelor îi linişteşte pe antreprenori: Fiscul este pregătit de plata defalcată a TVA. Procedura, publicată joi | adevarul.ro

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

firme romanestiflorin anghelplata defalcatasplit tvatva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes