Miniștrii cabinetului Cioloş, audiaţi marţi în comisiile de specialitate. Votul, a doua zi

Candidaţii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş pentru funcţiile de miniştri vor fi audiaţi marţi în comisiile de specialitate, iar votul în plenul Parlamentului este programat pentru miercuri.

Birourile Permanente Reunite au decis, luni, calendarul învestirii Guvernului Cioloş.

Astfel, audierea candidaţilor propuşi pentru a ocupa funcţiile de miniştri va avea loc miercuri, începând cu ora 10.00.  

Audierile încep cu candidaţii propuşi pentru Cultură şi Sport şi continuă, de la ora 11.00, cu candidaţii propuşi pentru Cercetare, Apărare şi Externe.  

De la 12.00, este programată audierea lui Alin Stoica, propus pentru Interne, şi a lui Cătălin Drulă, propus pentru Transporturi, portofoliu pe care l-a mai ocupat.  

De la 13.00, este programată audierea candidaţilor de la Proiecte Europene şi Energie, de la 14.00, audierea celor de la Economie şi Dezvoltare, iar de la 15.00, audierea candidaţilor propuşi pentru Finanţe, Mediu şi Justiţie.  

Audierile continuă, la 16.30, cu candidatul pentru Ministerul Muncii. De la 17.30 este programată audierea candidatului propus pentru Ministerul Educaţiei, urmată de audierea candidaţilor propuşi la Sănătate şi Agricultură.  

De asemenea, s-a decis ca votul în plenul Parlamentului să aibă loc, miercuri, de la ora 10.00.  

Lista Cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fosti depuse luni la Parlament.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

audieri ministricabinetul ciolosvot guvern ciolos
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes