Ministrul Câciu, despre creșterea de taxe şi impozite în acest an

Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, a anunţat că în acest an nu vor creşte taxele şi impozitele şi, chiar dacă situaţia economico-socială este dificilă, Guvernul ”nu va lăsa pe nimeni în urmă”.

“Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an. Suntem într-o situaţie complicată”, a afirmat, luni, ministrul Finanţelor.

El a precizat că ”trebuie să fim uniţi pentru a trece cu mai multă înţelegere peste aceste activităţi”.

“Nu e doar la noi, e în toată Europa, trebuie să fim uniţi şi solidari, dacă ne întrebăm ce facem peste 10 ani, e prematur. Trebuie să ne ajutăm împreună să trecem cu mai multă înţelegere peste acest moment. Guvernul nu va lăsa pe nimeni în urmă”, a explicat Adrian Câciu.

El a mai completat că, atunci când o persoană este bolnavă, i se aplică măsuri de urgenţă, dar şi măsuri pe termen mediu şi lung, precizând că orice criză economică dezvăluiie vulnerabilităţi structurale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

caciumajorari impozitetaxe majorare taxe
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes