Ministrul Nelu Tătaru a plecat din București, după incendiul de la ATI Piatra Neamț

Opt persoane au murit, sâmbătă seara, în urma incendiului izbucnit la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț. Se pare că toți erau pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

A opta victimă, medicul de gardă, care a încercat să salveze pacienți din calea flăcărilor este în sytare critică, cu arsuri pe 80% din suprqfața corpului și a fost preluat de o ambulanță pentru transferul la Iași.

UPDATE – 10 morți

Încă trei pacienți aflați în salonul care a luat foc au murit. Bilanțul negru al incendiului de la ATI Piatra Neamț ajunge la 10 morți.

Alte 7 victime sunt în stare critică, printre care și medicul de gardă care a suferit arsuri pe o suprafață de 80% a corpului, fiind în stare deosebit de gravă.

Potrivit Antena 3, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se îndreaptă în aceste momente spre Piatra Neamț, pentru evaluarea situației.

Nelu Tătaru a avut o intervenție telefonică la Antena 3, unde a spus: ”Într-adevăr, sunt zece persoane decedate, opt din salonul în care a avut loc incendiul și două din salonul alăturat. (…) A fost un scurtcircuit, am vorbit cu ISU Neamț, care face evaluări la fața locului. Când voi ajunge, voi da informații suplimentare.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu ati piatra neamtnelu tataru piatra neamt
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes