Ministrul Virgil Popescu: Ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid! România are stocuri de petrol și de carburanţi

Ministrul Virgil Popescu: Ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid! România are stocuri de petrol și de carburanţi. Sursa foto: stiripescurt
Ministrul Virgil Popescu: Ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid! România are stocuri de petrol și de carburanţi. Sursa foto: stiripescurt

Virgil Popescu, ministrul Energiei, anunţă că cei doi mari producători de carburant din România au capacitatea de a aproviziona “absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară, el subliniind că ţara noastră nu are o problemă cu privire la aprovizionarea cu benzină şi motorină.

În opinia ministrului Energiei, situaţia privind cozile formate miercuri la benzinării, pe fondul temerilor privind preţul benzinei şi motorinei, “face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României” şi care are legătură cu conflictul armat din Ucraina.

“România nu are absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, nu are absolut nicio problemă cu stocurile de carburanţi, există resurse, românii nu au de ce să se teamă că vom ajunge să nu existe benzină şi motorină în staţiile de distribuţie. Nu există, de asemenea, niciun motiv pentru explozia preţurilor, aşa cum s-a întâmplat ieri, şi este absolut regretabil tot ce s-a întâmplat ieri şi această manipulare care a fost făcută. (…) Eu, personal, cred că ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României. Încă o dată, nu avem absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, cu stocurile de benzină şi motorină”, a declarat Virgil Popescu, joi seară, după şedinţa de Guvern.

Ministrul Energiei a subliniat că cei doi mari producători de carburant din România sunt “pregătiţi” şi pot aproviziona “absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aprovizionare benzina aprovizionare motorina pret carburanti stocuri petrol romania Virgil Popescu
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes