Minivacanța de Rusalii: Cât costă o noapte de cazare pe Litoral. Prețurile sunt mai mari ca anul trecut

O nouă minivacanță pentru bugetari, care vor avea liber de joi, 1 iunie, până luni, 5 iunie 2023, și pot alege să meargă la mare, la munte, în Delta Dunării sau în diverse orașe din țară.

Destui români au în plan să petreacă minivacanța de Rusalii pe litoralul românesc, mai ales că sezonul estival a început deja. Ei trebuie să știe că la tarifele de cazare au crescut cu circa 16%, însă datorită programului „Litoralului pentru toți”, care se desfășoară în perioada 22 mai – 18 iunie, românii pot beneficia de prețuri reduse cu până la 70%.

Programul include și oferte all-inclusive începând de la 160 de lei pe noapte, de persoană, la un hotel de trei stele. Durată minimă de ședere e de cel puțin trei nopți. De asemenea, există și cazări care încep de la 34 de lei pe noapte de persoană, însă nu include mic dejun, iar tariful e valabil doar dacă stați cel puțin cinci nopți.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program.

Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări, pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Românii dornici să fie la mare de Rusalii ar trebui să scoată din buzunar cu peste 16% mai mulți bani, față de anul trecut fiind prețuri mai ridicate. Tariful mediu pentru o noapte de cazare pornește de 296 de lei pentru o cameră dublă. Familiile cu doi adulți și doi copii ar trebui să cheltuie pe cazare pentru două nopți 1.000 de lei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

litoralul pentru totiminivacanta 1 iunieminivacanta rusaliioferte cazare rusaliipret cazare rusaliipreturi cazare 1 iunie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes