Eveniment Recomandate

Minor agresat cu bestialitate de părinții unui alt copil – VIDEO

Un copil a fost agresat cu bestialitate de către doi părinți, vineri după amiază, într-un parc din județul Timiș. Totul a început cu o întâmplare normală, în parcul din localitatea Parta, care s-a transformat însă într-o tragedie.

O fetiță de șase ani, care era la acel moment singură în zonă, a fost lovită din greșeală cu mingea. Gestul celui care l-a lovit nu a fost unul intenționat, dar copilul a început să plângă după ce a fost lovit. Alertați, părinții fetiței au venit în parc unde l-au găsit plângând. Întâmplarea le-a stârnit o furie teribilă, devenind agresori, conform România Tv.

Agresat fără milă

Furioși deoarece copilul lor fusese lovit, părinții s-au îndreptat către un tânăr care avea mingea în mână și l-au bătut crunt. Din înregistrarea video reiese cum tatăl copilului îl ridică pe adolescent, iar apoi îl aruncă la pământ. Băiatul și-a rupt clavicula, după ce a fost trântit la pământ de tatăl furios.

Mama copilului mic l-a lovit pe celălalt băiat cu pumnii, palmele.

Mama copilului a început bătaia

Apoi chiar s-a urcat pe el când el se afla deja la pământ. Băiatul a căzut în cap după ce a fost agresat de către părinții copilului de 3 ani. Potrivit martorilor, bărbatul era cunoscut drept o persoană violentă, care a mai agresat alți minori. A urmat tată copilului, care l-a lovit şi el pe băiat. Bărbatul l-a luat pe copil şi l-a ridicat în aer, apoi l-a aruncat, după cum se poate vedea în video. Băiatul cade în cap.

VIDEO

Băiatul, în vârstă de 13 ani, bătut cu cruzime și-a rupt clavicula , iar polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele celor doi părinți, pentru lovire și alte violențe, conform Antena 3.

Alte știri de interes

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »