Minunile există, oamenii fac minuni!

Noul sezon al emisiunii “Asta-i România!” vine cu o poveste emoționantă despre umanitate, duminica aceasta, de la ora 14:30.

Emisiunea “Asta-i România!” deschide noul sezon, duminica aceasta, de la ora 14:30, cu o ediție impresionantă, povestea a patru frați, din Constanța, abandonați de părinți, dar care au avut însă, norocul de a fi salvați de bunica lor.

Destinul i-a vrut îngenunchiați, părinții i-au vrut orfani, însă oamenii impresionați de povestea lor i-au vrut fericiți. În urmă cu câteva luni, echipa “Asta-i România!” ne prezenta cazul a patru frați, din Constanța, cărora viața le-a luat totul, părinți, casa, care le-a fost mistuită de flăcări de două ori, însă le-a lăsat ceva mai de preț – dragostea imensă și necondiționată a unei bunici care a ajuns să le fie și mamă, și tată.

Cu toate că de cele mai multe ori abia aveau ce pune pe masă, femeia și-a crescut nepoții cum a putut mai bine; pentru ei ar merge până în capătul lumii numai să ii știe cu un acoperiș deasupra capului.

După ce focul le-a mistuit locuința de două ori, singurul vis al copilașilor a fost să aibă o casă. Minunile există, iar oamenii fac minuni și, din fericire, povestea impresionantă a acestor copilași a impresionat o țară întreagă, iar visul lor e la un pas să devină realitate. Tot mai mulți români, sensibilizați de povestea micuților, au donat mii de euro pentru acești copii, iar acum casa mult visată se ridică, de la o zi la alta …

Așa s-ar descrie pe scurt povestea celor patru copii prea greu loviți de soartă, care în urmă cu câteva luni impresionau o țară întreagă.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, ce deschide noul sezon al emisiunii, duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asta-i romania Kanal D mihai ghita minuni
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes