Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D
Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D

Mioara Velicu, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, este invitata ediției de duminică, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Mioara Velicu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din zona Moldovei, cu o carieră de 6 decenii în slujba cântecului popular românesc, este gata să se destăinuie publicului, prin intermediul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Ajunsă la venerabila vârstă de 77 de ani, Mioara Velicu și-a început cariera la Ansamblul “Rapsodia”, din Galați, a continuat la “Trandafir de la Moldova”, din Vaslui, și a ajuns solistă la celebrul Ansamblu “Ciocârlia”, din București. Piesele “Hai, Catrină, și ne-arată!”, “Așa-i hora pe la noi”, “Trompeta” și multe altele și-au găsit loc în sufletele românilor de pretutindeni.

În planul vieții personale, Mioara Velicu are o fiica, Liliana, și o nepoată, Cristiana. Artista a avut o viață demnă de un roman, iar greutățile nu au ocolit-o. A trecut și prin greaua suferință a pierderii soțului, Nicolae Martinescu, campionul olimpic de lupte greco-romane.

“Ce fel de moldoveancă este Mioara Velicu?”, “V-a tras înapoi lipsa studiilor muzicale?”, “V-a forțat Gheorghe Turda să vă pensionați?”, “Ce grad aveți?”, “Cât de dor vă este de soțul dumneavoastră?”, “De ce vă este frică cel mai tare?”, “De ce nu vi l-ați dorit pe Liviu Vârciu în familie?”, “Ce nu ar cânta niciodată Mioara Velicu?”, acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care îndrăgita artista a folclorului românesc, Mioara Velicu, este gata să răspundă, duminică, de la ora 22:30, în cadrul unei noi ediții a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidenise rifaimioara velicumioara velicu rifai
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes