Mircea Lucescu, nevoit să-și facă testul Covid. Ce l-a determinat

Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a vizitat săptămâna trecută pe dinamoviști la baza de la Săftica. Dinamo a anunțat recent încă două cazuri pozitive la Covid-19 în lotul său, decimat de virus. Din acest motiv, Mircea Lucescu și-a făcut un test pentru a vedea dacă a contactat sau nu coronavirusul.

Într-o intervenție pentru gsp.ro, Mircea Lucescu a precizat că rezultatul testului a fost negativ atât pentru el, cât și pentru soția Neli: “L-am făcut ieri (n.r. luni) la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ și la mine și la Neli (soția). Bine, mă așteptam, am și declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam și mască.

Doar cu Gigi Mulțescu am dat mâna, dar e totul ok. O să mai fac un test, tot din proprie inițiativă, la sfârșitul săptămânii”, a precizat Mircea Lucescu.

Dinamo are probleme și din cauza coronavirusului: în total, 14 persoane din cadrul clubului bucureștean au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

lucescu coronavirus mircea lucescu mircea lucescu test covid
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes