Mirel Palada, cercetat penal după ce a refuzat să sufle în aparatul alcooltest sau să i se recolteze probe biologice

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic în Sectorul 2, dar a refuzat să sufle în aparatul alcooltest sau să i se recolteze probe biologice.

”În data de 08.10.2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 2, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. Având în vedere faptul că, conducătorul autovehicului emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat”, a transmis, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

A refuzat tot

Conform news.ro, polițiștii au precizat că bărbatul a fost condus la sediul INML “Mina Minovici”, unde a refuzat sa-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcolemiei în sânge.

”În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal”, a mai transmis Poliţia.

Surse judiciare au precizat că este vorba despre fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, care nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mirel palada mirel palada dosar penal palada alcooltest palada cercetat penal
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes