Sport

Mirel Rădoi îi mitraliază pe jucătorii FCSB: Niciunul nu rezistă

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că din cauza problemelor legate de coronavirus niciunul dintre jucătorii de la FCSB nu poate evolua în trei meciuri în decurs de trei zile, el precizând că ei nu pot juca nici măcar în două.

“Tănase este în lista posibililor convocaţi, pentru jucătorii de la FCSB în ultima perioadă a fost o situaţie dificilă. În momentul de faţă niciunul dintre ei nu poate juca nici măcar două partide, nu trei în şase zile. Dennis Man mi-e greu să cred că va putea să joace următoarea partidă. Am văzut câtă determinare a avut ieri, cât a tras de el. Eu nu pot să am competenţă mai mare decât medicul. Dacă am risca în momentul de faţă să-l chemăm pe Dennis Man, s-ar putea – Doamne fereşte – ca în Islanda, în aeroport, când vor fi testaţi cu toţii, să fie pozitiv. În acel moment, el va fi izolat şi toată delegaţia poate fi asimilată ca şi contacţi direcţi. Asta înseamnă că noi în momentul respectiv suntem într-o situaţie aproape imposibilă”, a spus Rădoi.

Selecţionerul a mai declarat că nu l-a convocat pe Ionuţ Radu, de la Inter, după o discuţie cu jucătorul şi cu oficialii clubului: “Cu el şi cu clubul am avut o discuţie în care am decis se comun acord să rămână şi să se antreneze. Plus de asta nici n-a apărat foarte multe meciuri. Asta nu înseamnă că Radu în viitor nu va fi o soluţie pentru poarta echipei naţionale”.

Surprins de Lung jr.

Rădoi a menţionat că l-a suprins retragerea lui Silviu Lung Jr. din echipa naţională. ‘Am fost surprins de retragerea lui Lung, dar decizia este a lor şi nu am cum să intervin. Am fost şi eu în situaţia asta. Pentru echipa naţională este o pierdere. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut la echipa naţională. Mereu va avea uşa deschisă aici cnd va dori să vină să vadă echipa naţională”.

Tricolorii vor disputa trei meciuri în următoarea perioadă: Islanda – România (8 octombrie – semifinală baraj Euro), Norvegia – România (11 octombrie – Liga Naţiunilor), România – Austria (14 octombrie – Liga Naţiunilor).

Alte știri de interes

Ce susținere mai are Rădoi la cârma naționalei. Burleanu dă verdictul

Mihnea Tudor

CFR Cluj – Young Boys Berna rezultat final. Totul se joacă în grupa ardelenilor

Mihnea Tudor

Cristina Neagu ratează patru etape din Liga Florilor

Gloria Pascu

O nouă victorie a lui Messi: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la conducerea FC Barcelona

Saghin Cristian

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, testat pozitiv cu Covid-19

Mihnea Tudor

Ea e cea mai tare româncă: a câștigat două medalii de aur într-o zi!

Gloria Pascu

FRF a stabilit orașul în care se joacă meciul amical România – Belarus

Saghin Cristian

Câte puncte mai are Simona Halep în clasamentul WTA, publicat azi

Mihnea Tudor

FC Barcelona, învinsă acasă de Real Madrid. Fati, cel mai tânăr marcator într-un El Clasico

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »