Mirela Vaida a fost atacată din nou, chiar în studioul Acces Direct: Să ne protejeze, naibii, cineva!

Mirela Vaida a fost atacată din nou în studioul Acces Direct. Însă, astăzi, atacatoarea nu a reușit să mai treacă de ușa de la intrarea în studio, dar a aruncat cu pietre și a spart geamurile de la intrare.

Imagini șocante la Antena 1, în cadrul emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a fost atacată din nou în direct, de aceeași femeie care a aruncat cu un bolovan spre ea în luna martie a acestui an. Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi și a spus că este terorizată de aceeași femeie:

Facem apeluri disperate către poliție… care a venit s-o ia și, probabil că mâine, Antoanela va fi din nou aici! Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până când autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot! Mă simt amenințată! Să mă protejeze… să ne protejeze naibii cineva!” a exclamat Mirela Vaida, în timpul emisiunii de miercuri, după ce sediul Antena 1 a fost atacat cu pietre.

Transmisia a fost imediat întreruptă pe post rulând reclame timp de mai multe minute. După pauza publicitară, Mirela Vaida și-a mai revenit și i-a acuzat pe cei care nu iau măsuri împotriva femeii.

Antoanela s-a întors. Mirela Vaida, ținta unui nou atac

Femeia a luat în sacoșă mai mulți bolovani. Aceasta s-a dezbrăcat în spatele unei rulote și a venit din nou către intrarea în studio:

“Suntem nevoiți să nu ne ocupăm de subiectul pe care-l aveam pregătit. Era un subiect tot cu agresiune. Va trebui deocamdată să vedem ci n s-a întâmplat nouă după un scenariu care s-a repetat. Femeia s-a dezbrăcat din nou în spate la rulotă și a venit cu pietre către noi. Cei de la spitalul Obregia au externat-o. Procurorul zice că femeia nu a făcut nimic. Ea este acum mai înțeleasă decât mine. Procurorul m-a întrebat dacă m-a omorât. Eu nu plec de aici. Hai să vedem, eu sau ea! (…) Noi ne-am speriat. Am auzit fel de fel de bubuituri de aici din platou,” a mai povestit Mirela Vaida

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

acces directantena 1 atacataantonela revinemirela vaidamirela vaida atacatavaida
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes