VIDEO – Mirela Vaida, atacată cu un BOLOVAN în timpul emisiunii, de o femeie dezbrăcată

Mirela Vaida atacată în platoul Acces Direct cu un bolovan
Mirela Vaida atacată în platoul Acces Direct cu un bolovan

Mirela Vaida a trăit câteva clipe de coșmar în timpul emisiunii de vineri, după ce a fost atacată cu un bolovan. O femeie, aparent dezbrăcată, a intrat în direct peste Mirela Vaida, în emisiunea Acces Direct, și a aruncat cu acel bolovan înspre ea!

Mirela Vaida a avut un șoc când a văzut cum femeia a intrat în platou și a aruncat cu acel obiect spre ea. Totul s-a întâmplat în direct, la Antena 1, în emisiunea Acces Direct.

Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost atacată în direct cu un bolovan de o femeie care a intrat în platou, vineri, dezbrăcată. Femeia, ajunsă în platoul emisiunii, striga către prezentatoarea TV: ”Dă-mi banii!” și a aruncat cu bolovanul. Mirela Vaida a țipat necontrolat, speriată fiind de ce se întâmplă.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/stiripescurt.ro/videos/903154207193623

Cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit că primește amenințări în mediul online de la o femeie cu numele „Magdalena Șerban”. Nu știe dacă e vorba despre o coincidență de nume, dar Mirela Vaida s-a gândit direct la „criminala de la metrou” care însă, se află după gratii. 

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban. Nu știu dacă e coincidență de nume…  Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac.”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, după incidentul cu pricina. 

Mirela a spus că îi este frică să mai iasă din platou, iar la un moment dat un psiholog care a intrat în direct i-a spus că o va ajuta să treacă peste starea de șoc.

Prezentatoarea Antenei 1 a vrut la un moment dat să părăsească emisiunea, însă a fost convinsă în cele din urmă să rămână, cea care a ajutat-o să treacă peste acest moment a fost cântăreața Daniela Gyorfi, una dintre invitatele ediției de azi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac acces direct atac mirela vaida mirela vaida mirela vaida atacata mirela vaida bolovan vaida atacata cu un bolovan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes