Misterul Triunghiului Bermudelor a fost, în sfârșit, dezlegat

Considerat unul dintre cele mai longevive mistere ale lumii moderne, dispariția diferitelor nave, sau avioane, în notoriul Triunghi al Bermudelor a fost (încă odată) rezolvată.

Format la intrarea în Caraibe, Triunghiul Bermudelor compus din Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale în Florida, este sursa a mii de speculații ce privesc dispariția diferitelor vase, sau avioane, care s-au aventurat prin zonă.

Deși sunt foarte puține dovezi științifice care să dovedească autenticitatea disparițiilor, un mit întreg a luat naștere în legătură cu faimosul triunghi, după ce o mână de avioane militare americane s-au defectat în 1945 în timpul unui zbor de rutină la intrarea în Caraibe.

Ei bine, oamenii de știință au oferit o explicație plauzibilă pentru motivul pentru care multe vase ”s-au pierdut” în faimosul triunghi.

Aparent tot fundul oceanului de sub Triunghiul Bermudelor este înțesat cu cratere masive cauzate de eliberări violente de gaze. Se speculează că aceste gaze […] …

Articolul pe larg »»» : Misterul Triunghiului Bermudelor a fost, în sfârșit, dezlegat

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes