Mitică Dragomir, mandat invalidat de Judecătorie

Judecătoria Sectorului 1 a decis validarea mandatelor a 45 de consilieri generali ai Capitalei, însă a invalidat mandatul lui Dumitru Dragomir.

”Invalidează mandatele următorilor consilieri locali declaraţi aleşi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti:

1. Firea Gabriela;
2. Roman Petre
3. Dinu Corneliu-Constantin;
4. Pancu Daniel Gabriel;
5. Ilieşiu Sorin;
6. Băsescu Traian;
7. Constantin Ioana Felicia;
8. Neamţu George-Mihail;
9. Moise Costin-Sebastian
10. Dragomir Dumitru”, se menţionează în decizie.

Cu excepţia lui Dumitru Dragomir, toți ceilalţi nouă au renunţat la funcţiile obţinute în CGMB.

Hotărârea instanţei se comunică prefectului, secretarului general al Municipiului Bucureşti şi consilierilor locali declaraţi aleşi ale căror mandate au fost invalidate. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 3 zile de la comunicare.

Printre consilierii generali validaţi de instanţă se află fostul selecţioner al naţionalei de fotbal Anghel Iordănescu, multipla campioana olimpică la canotaj Elisabeta Lipă, dar şi actriţa Monica Davidescu – toţi aleşi pe listele PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dumitru dragomir consiliermandat mitica dragomirmitica dragomirmitica dragomir invalidat
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes