Modificări în programa școlară privind orele de sport

Ionuț Stroe, ministrul Sportului, a anunțat o schimbare în programul școlar, și anume o oră în plus de educație fizică. De asemenea, ministrul anunță că orele de sport vor putea fi făcute și prin coordonare online.

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a anunţat marţi, la Galaţi, că orele de sport se vor desfăşura în condiţiile speciale impuse de epidemia de Covid-19. .

”Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropos de ore de sport on-line, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport”, a declarat Ionuţ Stroe.

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a mers la Galaţi pentru a vizita o bază sportivă de tradiţie care în prezent este abandonată. Aceasta se află în proprietatea ministerului, iar ministrul Stroe a propus ca baza să fie trecută în proprietatea Consiliului Judeţean Galaţi pentru a fi reabilitată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cum se face sportuleducatie fizicaora de educatie fizicaora in plus de sportscoala educatie fizica distantare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes