Mohammad Murad, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mohammad Murad, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Mohammad Murad, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mohammad Murad, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, este invitatul ediției de duminică, 24 octombrie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la ora 22:45, la Kanal D!

În vârstă de 54 de ani, Mohammad Murad, carismatic afacerist de origine libaneză, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țară, este gata să dea curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai i le va adresa în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Mohammad Murad a venit în România în urmă cu patruzeci de ani, a cucerit românii cu preparatele tradiționale libaneze, și este omul care a introdus substantivul <șaorma> în lexicul românesc, odată cu deschiderea unui mare lanț de fast-food, în anii 1990. Din anul 2011 este președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Mohammad Murad are două fete și un băiat, iubește marea și s-a transformat, în timp, în unul dintre cei mai mari hotelieri din turismul românesc, afaceristul deținând mai multe hoteluri pe litoral dar și în Capitală.

Cine este cu adevărat omul de afaceri Mohammad Murad putem afla în ediția de duminica aceasta, a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

“Cât ați plătit ca să studiați în România lui Ceauseascu?”, “Când v-ați transformat din bișnițar în om de afaceri?”, “Ați făcut afaceri cu mașini furate?”, “Câte milioane ați făcut din șaorma?”, “Ați cumpărat cu apartamente favorurile politicienilor?”, “Sunteți un mafiot al litoralului românesc?”, “De ce este atât de scump turismul în România?”, “Fug românii de muncă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate omului de afaceri Mohammad Murad, în ediția de duminică, 24 octombrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai denise rifai Mohammad Murad rifai murad
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes