Moment unic în istoria “Survivor România”: Cerere în căsătorie, pe platoul de filmare

Moment unic în istoria “Survivor România”: Cerere în căsătorie, pe platoul de filmare
Moment unic în istoria “Survivor România”: Cerere în căsătorie, pe platoul de filmare

Dragostea nu cunoaște limite, iar doi tineri îndrăgostiți au demonstrat acest lucru, chiar sub privirile a milioane de telespectatori, moment derulat aseară, la “Survivor România”. 

Iulia și Vlad, câștigătorii concursului “Jocurile LOVEimpice”, derulat de Radio Impuls, le-a adus acestora o vacanță de vis, în îndepărtată Republica Dominicană. 

Sejurul de lux a s-a încheiat cu vizita celor doi norocoși câștigători chiar pe platouile de filmare de la “Survivor România”, moment atât de așteptat de aceștia. 

“Ne-am înscris la insistențele iubitei mele, m-a și convins, noi nu am câștigat nimic, niciodată, până la acest concurs. Suntem cei mai norocoși că am reușit să ajungem aici, a fost o experiență incredibilă”, a spus Vlad aseară.  

“Este cea mai tare activitate pe care am făcut-o în această vacanță, în Dominicană, și a fost cea mai așteptată”, a completat Iulia despre vizita pe platourile de filmare de la “Survivor România”. 

Vlad și Iulia au fost întâmpinați de Faimoși și Războinici, chiar înaintea jocului de comunicare de aseară, însă nimic nu avea să prevestească ceea ce avea să se întâmple și să rămână în istoria show-ului “Survivor România”  – o cerere în căsătorie, cea mai tare “proba de îndemânare”, dacă judecăm după modul în care îi tremurau mâinile viitorului mire în timp ce oferea inelul. 

“Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața!”, a spus Vlad, moment în care a ingenuchiat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. Momentul a culminat cu un “Da!” răspicat din partea celei ce îi va deveni soție, în curând, și aplauzele puternice din partea Faimosilor și Războinicilor.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cerere in casatorie inedit survivor
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes