Momente GRELE pentru Toni Grecu (Divertis): În stare gravă la ATI, cu Covid-19

Toni Grecu, cunoscut ca fiind unul dintre fondatorii celebrului grup de umor Divertis, a ajuns în stare gravă la secția de Terapie Intensivă, fiind infectat cu Covid-19.

Przentatorul și realizatorul TV trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de Covid-19. Potrivit Gândul, Toni Grecu se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Conform sursei citate, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru gândul.ro.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

toni grecu covid toni grecu divertis toni grecu internat toni grecu terapie intensiva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes