Monica Bîrlădeanu lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?”

Monica Bîrlădeanu lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?” Sursa foto: Antena 1
Monica Bîrlădeanu lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?” Sursa foto: Antena 1

Duminică, de la 20.00, la Antena 1, cea de-a patra jurată iUmor din această săptămână, Monica Bîrlădeanu, a fost surprinsă plăcut de colegul Mihai Bendeac în timpul unui moment al show-ului.

Audițiile iUmor continuă și în această duminică cu un nou jurat-surpriză. Cea care a răspuns invitației de a petrece o zi de filmare pe platoul iUmor alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo este Monica Bîrlădeanu.

Numerele spectaculoase pe care cei patru jurați au avut ocazia să le analizeze în ediția ce va fi difuzată în această duminică, de la 20.00, au fost încununate de surpriza pe care Mihai Bendeac a oferit-o colegilor.

Monologul adus ca un omagiu teatrului clasic de către Luca Nicola, un concurent de 19 ani, a scos la suprafață o latură a lui Mihai Bendeac care a impresionat-o pe noua colegă de juriu.

„Am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, prezentat pentru prima dată la un revelion în anii 74’- 75’”, a comentat Mihai Bendeac la finalul prestației. Precizia informaţiilor oferite de colegul de juriu a surprins-o plăcut pe Monica Bîrlădeanu: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”. Momentul concurentului, dar și întreaga jurizare pot fi urmărite în cea mai nouă ediție iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

iumor Mihai Bendeac monica birladeanu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes