Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor, Dora, pozitivi la testul Covid

Minoca Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor, Dora, pozitivi la testul Covid. Sursa foto: Prima Tv
Minoca Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor, Dora, pozitivi la testul Covid. Sursa foto: Prima Tv

Familia Monicăi și a lui Aurelian trece prin momente de tensiune. Săptămâna trecută Aurelian Temișan și fiica lui, Dora, au fost depistați pozitivi la testul Covid-19, iar apoi și Monica Davidescu s-a infectat. Întreaga familie este acum în carantină.

Cu un tonus bun, actrița Monica Davidescu a intrat în direct la Exclusiv VIP și i-a povestit lui Cristi Brancu despre starea de spirit din casă.

“Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debitat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunțit, medicamente, sfaturi, și , când am început să iau medicamentele au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-a simțit mai moale, dar sunt deja în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia așteptă să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora.”

Cât despre locul din care au luat virusul, Monica l-a contrazis pe Cristi Brancu și nu crede că acesta a fost adus acasă de fiica ei de la școală.

“Te-aș contrazice, nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mult, o să zicem că de acolo vin toate problemele”, a spus Monica Davidescu la Prima TV

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aurelian temisan monica davidescu temisan covid
redactia

Alte stiri de interes