Politica

Moțiunea a picat, urmează excluderile în PSD. Cine sunt absenții de la vot

Cei cinci parlamentari care au lipsit de la dezbaterea moţiunii de cenzură vor fi excluşi în prima şedinţă a Consiliului Politic Naţional al PSD. Au lipsit de la şedinţa de luni senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, dar şi deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

Parlamentarii PSD au fost prezenţi în sală, mai puţin 5 dintre ei care, în loc să-şi facă datoria faţă de români, au ales trădarea. În prima şedinţă a Consiliului Politic Naţional aceştia vor fi excluşi. Reconstrucţia PSD nu se poate face cu trădători şi oportunişti”, a transmis, luni, PSD, printr-un comunicat de presă.

Moțiunea a picat din lipsă de cvorum

Doi senatori şi trei deputaţi din partea PSD au lipsit, luni, de la şedinţa în care urma să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Nu au fost în sală din partea PSD senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, dar nici deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan, senator PSD, a anunţat că nu va putea fi prezentă luni în Parlament, la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură, pentru că mama sa este bolnavă de COVID-19, iar ea este în autoizolare, deşi testul său a fost negativ.

Au lipsit, de asemenea, doi dintre parlamentarii afiliaţi grupurilor parlamentare ale PSD.

Şedinţa în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură a fost închisă din lipsă de cvormum, fiind prezenţi doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care era nevoie de 233.

Alte știri de interes

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Mihai Tudose, despre explicaţiile lui Bode privind accidentul: Se face inventarul la proşti sau ce?

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »