Moțiunea simplă ”Virusul Cîţu a infectat economia naţională”, rezultat vot în Camera Deputaților

Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu a fost votată, miercuri, de Camera Deputaţilor. Au votat “pentru” moţiune 166 deputaţi, 94 ”împotrivă” şi 28 s-au abţinut.

Moţiunea simplă, intitulată ”Virusul Cîţu a infectat economia naţională”, a fost dezbătută în şedinţa de luni a Camerei.

Cîțu, depre inițiatorii moțiunii: ”Sunt criminali”

”Sunt aici pentru că românii trebuie să ştie că în timp ce eu şi PNL gestionăm cu succes această criză semnatarii moţiunii încearcă să ne oprească. Aş vrea să vă reamintesc cine sunt semnatarii acestei moţiuni. Sunt aceia care în 10 august au gazat şi au bătut români nevinovaţi. A doua zi au dat vina tot pe aceiaşi români că veniseră să dea jos Guvernul. Era lovitură de stat. Semnatarii acestei moţiuni sunt criminali în opinia mea. Pentru că şi-au permis să şantajeze acest Guvernameninţând cu respingerea în Parlament a prelungirii stării de urgenţă, în opinia mea au jucat poker cu sănătatea românilor încercând să îl şantajeze chiar şi pe preşedintele României. Timp de două luni în care am implementat măsuri pentru relansarea economiei, au modificat în Parlament, într-unmod criminal şi populist, toate aceste măsuri. Spun criminali pentru că, dacă propunerile acestor iresponsabili ar fi trecut, ar fi aruncat România în haos economic. Dar cel mai josnic lucru pe care lau făcut în această moţiune este că, fără niciun fel de respect pentru români, pentru cei afectaţi de această criză, au folosit acest virus nenorocit, care a generat victime şi în România şi peste tot înlume, pentru a-şi promova moţiunea şi agenda politică.”

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor publice

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Florin Cîțu Ministrul Finanțelor Publice motiune citu motiune simpla virusul citu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes