Mureş: Copil împuşcat mortal de la mică distanţă, de fratele său

Un copil în vârstă de cinci ani a fost împuşcat mortal cu o armă cu aer comprimat, de către fratele său cu trei ani mai mare, incidentul având loc la marginea unei păduri din judeţul Mureş. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil, rănile suferite la nivelul toracelui fiind foarte grave.

UPDATE – Şefa SMURD Mureş Maria Salanţa a declarat că echipajul SMURD a ajuns în aproximativ 14 minute, iar copilul a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost făcute manevre de resuscitare, i-a fost făcut drenaj toracic stâng cu eliminare de sânge din plămâni, i s-a administrat sânge, dar, din păcate, a fost declarat decesul.

Medicul a estimat că băiatul a fost împuşcat de la mică distanţă, fiindu-i perforat plămânul şi probabil şi cordul, dar acest lucru va putea fi stabilit de către legişti.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Incidentul a avut loc luni după amiază, în jurul orei15:00, la marginea unei păduri dintre localităţile Pănet şi Mădăraş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene Mureş, Emanuela Farcaş, a declarat pentru News.ro că, potrivit primelor date, un copil de cinci ani a fost împuşcat în zona toracelui de fratele său, în vârstă de opt ani. Cei doi copii se aflau cu părinţii şi cu alte persoane la o cabană din zonă, când fratele mai mare a găsit o armă cu aer comprimat, lăsată nesupravegheată, şi, în timp ce manevra arma, şi-a împuşcat fratele.

Echipajul medical sosit la faţa locului, în urma apelului la 112, nu a putut face nimic pentru a salva viaţa copilului.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului copilului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

copil impuscat de fratecopil mort impuscatcopil mures impuscat
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes