Nadal, necruțător cu Djokovic: Trebuie să fie și consecințe, nu?

Rafael Nadal a reacționat, după ce Novak Djokovic a ajuns în punctul de a fi expulzat din Australia, nefiind vaccinat și fiindu-i anulată viza pe acest motiv.

“Lumea a suferit destul. Vaccinează-te. Dacă voia, juca în Australia fără probleme. A ales singur. Fiecare e liber să ia propriile decizii, dar trebuie să fie și consecințe, nu? Din punctul meu de vedere, tot ce pot spune este că trebuie să învățăm de la cei care chiar știu medicină. Dacă ei spun să ne vaccinăm, ar trebui să-i ascultăm pentru că știu ce vorbesc“, a declarat Rafael Nadal, referitor la situația lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenis, a contestat în justiție decizia autorităților australiene de a-i anula viza și de a-l expulza din țară, au anunțat joi oficiali ai tribunalului. Un judecător din Melbourne, Anthony Kelly, analizează cazul sârbului, care a fost oprit de autoritățile de imigrație din Melbourne la sosirea în Australia, miercuri seară.

Djokovic, care venise pentru a participa la Australian Open, i s-a spus miercuri că nu îndeplinește cerințele de vaccinare COVID-19 și i-a fost anulată viza, fiind blocat pe aeroport.

La rândul său, Rafa Nadal a trecut joi dimineață de lituanianul Ricardas Berankis (104 ATP), în optimile turneului Melbourne Summer Set. A fost 6-2, 7-5 pentru iberic, într-o oră și 32 de minute de joc.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

djokovici vaccin nadal djokovici nadal reactie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes