Narcisa Suciu și-a negociat cu soțul finlandez sosirea în România: Simțeam că explodez!

Narcisa Suciu și-a negociat cu soțul finlandez sosirea în România: Simțeam că explodez!
Narcisa Suciu și-a negociat cu soțul finlandez sosirea în România: Simțeam că explodez!

Întoarsă în țară după un an și jumătate de izolare, Narcisa Suciu i-a povestit lui Cristi Brancu cum a trăit pandemia la mii de kilometri distanță, în Finlanda.

„Ne-am văzut doar unul pe altul și am mers la magazin. Am zis că o iau razna și i-am zis: „dacă nu plec acum în România cu orice risc ori divorțez, ori nu știu ce îți fac. Nu mai pot!” S-a uitat la mine și a zis: „da, du-te, femeie!”, povestește amuzata Narcisa evadarea de acasă.

Dorul e cel mai puternic atunci când nu ești alături de cei dragi. Narcisa își va petrecere Paștele acasă, în familie. Însă pentru asta a avut de dus o negociere dură cu soțul.

„Mi-e dor de tot felul de oameni așa că am negociat cu soțul meu să mă lase să stau mai mult de o lună. A fost o negociere dura și el a câștigat un pick up. Atât m-a costat evadarea asta. Sincer, nici nu știu cât a costat în bani, sunt banii lui”, i-a povestit Narcisa lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Artista duce lipsa concertelor și a publicului și spune că nu mai suportă izolarea și pandemia:

“Simțeam că explodez. Nu am mai venit de un an și jumătate deloc. Cred că venitul meu o dată pe an în România mă ajuta enorm. Vreau cu orice preț să se termine perioada asta. Asta e supravietuiere și joacă de v-ați ascunselea cu ceva ce nu poate fi controlat. Nu vreau să trăiesc așa”, spune disperată Narcisa Suciu.

Artista a decisă să facă orice stă în puterile ei ca să învingă virusul și a ales, pe perioada șederii în România, să se vaccineze anti COVID 19.

„Vreau să fac vaccinul. Să trec mai departe să am posibilitatea să cânt o dată la 3 luni”, a mărturisit la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 15.00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cristi brancuexclusiv vipnarcisa suciunarcisa suciu acasa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes