Politica

Năsui anunță că Saygo va fi secretarul de stat ce va debirocratiza România

Năsui anunță că Saygo va fi secretarul de stat ce va debirocratiza România
Năsui anunță că Saygo va fi secretarul de stat ce va debirocratiza România

Un expert contabil se va ocupa cu debirocratizarea sistemului public din România, a anunțat joi ministrul Economiei, Claudiu Năsui (USR).


„Secretarul de stat care se va ocupa de debirocratizare în România este Valentina Saygo. Valentina este o adevărată luptătoare pentru micul antreprenor. Ministerul economiei nu a avut niciodată ca scop să facă debirocratizare. De acum o va avea și va avea oameni extrem de dedicați acestui scop”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

„Valentina Saygo a acceptat această misiune grea. Să te lupți cu obiceiurile împământenite precum dosarul cu șină, limbajul de lemn sau miile de hârtii inutile necesită nu doar curaj, ci și foarte multă expertiză. Sunt convins că Valentina le are pe ambele. Valentina, bine ai venit în echipă!”, a adăugat el, potrivit news.ro.

„Am cunoscut-o pe Valentina odată cu luptele pentru TVA split din parlament, după care am păstrat legătura pentru mai multe subiecte ce țineau de comisia pentru buget-finanțe-bănci. Este expert contabil și cunoaște bine și hățișul legislativ. Cunoaște problemele reale ale întreprinderilor și, mai ales, susține același gen de soluții pe care îl susțin și eu: debirocratizare, simplificare și deschidere către concurență. De multe ori statul ne pune bețe în roate atunci când încercăm să întreprindem sau să inovăm. De aceea Ministerul economiei își va propune activ să facă un lucru pe care nu l-a făcut niciodată până acum: debirocratizare”, a mai scris Năsui.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Rareş Bogdan, săgeți către Dan Barna: E important să nu sfidezi pe nimeni. Gesturile mici trădează caracterele

Mircea Furdu

Decontarea transportului şcolar: Orban anunță că trebuie emise normele metodologice. Urmează o înțelegere între Ministerul Dezvoltării, Transporturilor şi al Educaţiei

Mircea Furdu

Liber la înscrieri! USR-PLUS Bucureşti caută candidați pentru Consiliul de Administraţie al Termoenergetica Bucureşti S.A.

Daniela Arnăutu

Șoșoacă nu mai poate posta pe Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Daniela Arnăutu

Orban, despre amendamentul PSD privind creşterea alocaţiilor pentru copii: Există un angajament al nostru de a dubla etapizat alocaţia

Daniela Arnăutu

În Parlament ca la iUmor » Show Florin Cîțu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »