Ce mai citim pe net Recomandate

Negoiță, revoltat: Bădălău, LUPUL pus paznic la oi. În PSD-ul post Dragnea, aerul a rămas aproape la fel de irespirabil

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, și-a arătat revolta față de numirea lui Niculae Bădălau în funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit. ”O mârșavie politică premeditată. În PSD-ul post Dragnea, aerul a ramas aproape la fel de irespirabil”, spune Negoiță.

Iată ce a scris Robert Negoiță, cândva vicepreședinte al PSD:

”Bădălău, Lupul pus de Parlament de pază la oi. (…) Ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul României mă obligă pur și simplu să iau atitudine.

Pe scurt, în plină pandemie, cu recesiunea și criză economică la ușa țării, parlamentarii și-au făcut timp pentru a mai pune la cale un șmen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Bădălău, în poziția de vicepreședinte al Curții de Conturi, direcția de Audit.

O mârșăvie politică premeditată, adică, într-o lume normală, un lucru cu atât mai grav. Asta dacă ne gândim la faptul că acest personaj, pe care-l considerăm uitat și dispărut, a modificat legea de funcționare a acestei instituții vitale a Statului Român, atenție, special pentru a putea el să ocupe această funcție. Iar pohta ce a pohtit… i s a îndeplinit cu concursul parlamentarilor…

Ce ne spune nouă, celor care credeam că aceste vremuri au apus, această realitate tristă? În primul rând că în PSD-ul post Dragnea aerul a rămas aproape la fel de irespirabil, tranzacționarea funcțiilor publice mergând în continuare de minune, chiar și de pe băncile opoziției. Ne mai spune că un individ că Bădălău poate modifică legi în Parlamentul României!!!, pentru că, în final, să poată beneficia de ele. Ne mai spune și că un om condamnat pentru furt (a se vedea episodul sacilor de grâu de la CAP) poate ajunge acum să fie cel care verifică bugetele publice ale României, dar și că nu trebuie să știi carte, să fii de meserie, ci că trebuie doar să poți să modifici legea pentru a ajunge acolo unde vrei. Pe când un sculer matriter la Ministerul Sănătății?

În fine, ceea ce este cu adevărat revoltător este că acest Bădălău a fost votat cu, atenție!, 294 de voturi pentru… adică, un adevărat consens politic. Deci, nu putem avea consens politic când e vorba despre infrastructură, despre reforme în sănătate sau educație, despre măsuri economice absolut necesare, dată fiind criză ce stă să vină, dar consensul e găsit imediat atunci când trebuie sfințită o combinageala politică imorală și urat mirositoare.

Asta e România normală? Asta e țară în care vrem să trăim? Și ne mai mirăm că întreagă clasa politică din România are o imagine proastă în societate… Este încă prea bună, dacă ținem cont că astfel de combinații emană din Parlamentul țării un damf insuportabil”, a scris Negoiță pe Facebook.

Niculae Bădălău, condamnat în trecut pentru hoție, a fost votat de 294 de parlamentari pentru a ocupă funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit. Doar 55 de parlamentari au votat contra. Autoritatea pentru Audit face parte din Curtea de Conturi.

Bădălău va ocupă această funcție timp de 9 ani. El va avea un salariu de peste 300.000 de lei pe an, dublu față de cât are acum că senator. Niculae Bădălău a fost condamnat în 1988 pentru că a furat patru saci de grâu.

Alte știri de interes

Nelu Tătaru arată cu degetul spre opoziție și trage un semnal de alarmă pentru cei care părăsesc spitalele

Saghin Cristian

Nota 10 după contestație pentru… fata procurorului-şef al DNA

Saghin Cristian

OMS, măsură radicală: elimină hidroxiclorochina și lopinavir din studiile anti-Covid, dintr-un motiv neașteptat

Saghin Cristian

La un pas de cel mai mare PERICOL – Bolnavii Covid-19 au început să plece din spitale

Saghin Cristian

Ziua Americii 4 IULIE – Trump a celebrat la muntele Rushmore – VIDEO. Ceremonie fastuoasă, în ciuda protestelor

Mihnea Tudor

Traian Băsescu: Păcănele și stare de URGENȚĂ! Românii cred mai mult ce le spune Sputnik decât ce le spune Guvernul

Mihnea Tudor

Mica Sirenă – Pește Rasist. Cum a fost vandalizată celebra statuie din Copenhaga

Saghin Cristian

Angela Merkel, pentru prima dată cu mască, în public

Mihnea Tudor

Judecătoarea Adriana Stoicescu: Am fost somată să TAC!

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »