Ce mai citim pe net Recomandate

Negoiță, revoltat: Bădălău, LUPUL pus paznic la oi. În PSD-ul post Dragnea, aerul a rămas aproape la fel de irespirabil

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, și-a arătat revolta față de numirea lui Niculae Bădălau în funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit. ”O mârșavie politică premeditată. În PSD-ul post Dragnea, aerul a ramas aproape la fel de irespirabil”, spune Negoiță.

Iată ce a scris Robert Negoiță, cândva vicepreședinte al PSD:

”Bădălău, Lupul pus de Parlament de pază la oi. (…) Ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul României mă obligă pur și simplu să iau atitudine.

Pe scurt, în plină pandemie, cu recesiunea și criză economică la ușa țării, parlamentarii și-au făcut timp pentru a mai pune la cale un șmen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Bădălău, în poziția de vicepreședinte al Curții de Conturi, direcția de Audit.

O mârșăvie politică premeditată, adică, într-o lume normală, un lucru cu atât mai grav. Asta dacă ne gândim la faptul că acest personaj, pe care-l considerăm uitat și dispărut, a modificat legea de funcționare a acestei instituții vitale a Statului Român, atenție, special pentru a putea el să ocupe această funcție. Iar pohta ce a pohtit… i s a îndeplinit cu concursul parlamentarilor…

Ce ne spune nouă, celor care credeam că aceste vremuri au apus, această realitate tristă? În primul rând că în PSD-ul post Dragnea aerul a rămas aproape la fel de irespirabil, tranzacționarea funcțiilor publice mergând în continuare de minune, chiar și de pe băncile opoziției. Ne mai spune că un individ că Bădălău poate modifică legi în Parlamentul României!!!, pentru că, în final, să poată beneficia de ele. Ne mai spune și că un om condamnat pentru furt (a se vedea episodul sacilor de grâu de la CAP) poate ajunge acum să fie cel care verifică bugetele publice ale României, dar și că nu trebuie să știi carte, să fii de meserie, ci că trebuie doar să poți să modifici legea pentru a ajunge acolo unde vrei. Pe când un sculer matriter la Ministerul Sănătății?

În fine, ceea ce este cu adevărat revoltător este că acest Bădălău a fost votat cu, atenție!, 294 de voturi pentru… adică, un adevărat consens politic. Deci, nu putem avea consens politic când e vorba despre infrastructură, despre reforme în sănătate sau educație, despre măsuri economice absolut necesare, dată fiind criză ce stă să vină, dar consensul e găsit imediat atunci când trebuie sfințită o combinageala politică imorală și urat mirositoare.

Asta e România normală? Asta e țară în care vrem să trăim? Și ne mai mirăm că întreagă clasa politică din România are o imagine proastă în societate… Este încă prea bună, dacă ținem cont că astfel de combinații emană din Parlamentul țării un damf insuportabil”, a scris Negoiță pe Facebook.

Niculae Bădălău, condamnat în trecut pentru hoție, a fost votat de 294 de parlamentari pentru a ocupă funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit. Doar 55 de parlamentari au votat contra. Autoritatea pentru Audit face parte din Curtea de Conturi.

Bădălău va ocupă această funcție timp de 9 ani. El va avea un salariu de peste 300.000 de lei pe an, dublu față de cât are acum că senator. Niculae Bădălău a fost condamnat în 1988 pentru că a furat patru saci de grâu.

Alte știri de interes

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »