Nelu Tătaru anunță că vin două săptămâni extrem de dificile. ”Moment de suferinţă al poporului român”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a afirmat duminică, în timpul unei vizite în județul Iași, că, atâta timp cât autorităţile au fost lăsate să ia măsurile pe care le-au considerat de cuviinţă, evoluţia pandemiei a fost favorabilă.

Tătaru spune apelează la sprijinul populaţiei şi al agenţilor economici, pentru că se așteaptă la ”un moment destul de dificil, vom avea două săptămâni destul de grele”, dar crede că situația poate fi gestionată:.

”Orice poate veni în sprijinul asistenţei medicale, orice poate veni în sprijinul sănătăţii românilor, orice poate veni în sprijinul împotriva luptei împotriva SARS-COV-2 este binevenit, dar haideţi să nu încălecăm politic un moment de suferinţă al poporului român”, a afirmat, duminică, la Leţcani, în judeţul Iaşi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, conform B1Tv.

”Când am putut decide şi am putut trata aşa cum consideram noi, am avut o evoluţie favorabilă. Când a intervenit acea măsură de relaxare, dar nu acela a fost pericolul, ci acea neîncredere, acea bagatelizare, acele îndemnuri de a nu respecta…Când vine din partea unei forţe politice, când vine din partea unor oameni care reprezintă ceva în statul român, când vine din partea unor lideri de opinie, totul devine foarte greu”, a adăugat Nelu Tătaru.

Sâmbătă a fost realizat un nou record de infectări în România, fiind raportate 889 de cazuri de infectare cu coronavirus, numărul fiind în creştere constantă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cazuri de infectaricoronavirus romaniaepidemienelu taatru
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes