Nelu Tătaru, reacție după ce Gabriela Firea i-a făcut plângere penală

Nelu Tătaru a avut prima reacție după ce primarul general Gabriela Firea a anunțat că a depus plângere penală pe numele său pentru abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor.

DSP a spus că nu întrunesc condițiile. A făcut o evaluare. Orice testare este un act medical care trebui îndeplinit în anumite condiții. Nu am emis niciun ordin de ministru. Doamna Firea ar putea să facă astfel de testări în colaborare cu un spital din subordine. Poate să facă prin spitalele pe care le are, dar cu respectarea condițiilor. Nu am stat de vorbă cu doamna Firea”, a spus Nelu Tătaru, marți seara, la un post tv.

Reacția sa vine după ce primarul general a anunțat plângerea penală împotriva ministrului.

Testarea începută în București pe Arena Națională a fost blocată de Direcția de Sănătate Publică pentru lipsa unui aviz. O echipă DSP a ajuns la locul acțiunii și le-a comunicat celor de la primărie că nu mai pot fi făcute teste fără avizul DSP, pentru ca acest spațiu să poată funcționa ca laborator.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

firea tataru nelu tataru reactie plangere penala nelu tataru
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes