Nelu Tătaru s-a ales cu plângere penală de la Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că a depus plângerea penală care îi vizează pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și DSP București. Asta, după ce, în opinia sa, ministrul a blocat proiectul de testare a populaţiei derulat pe Arena Naţională.

”S-a depus plângere la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 împotriva ministrului Nelu Tătaru și a DSP București pentru abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor. Ca și când noi am fi dorit să organizăm un laborator de analize permanent, nu doar ocazional. Am încercat să avem un dialog cu ei, am trimis adrese, pentru că aș fi vrut să primi un răspuns. Nu am primit nimic, zero.”, a spus Gabriela Firea la România TV.

În cadrul programul de testare, conceput de Primăria Generală, pentru anticorpi la coronavirus “Sunt imun la Covid?” ar fi trebuit testate 10.500 de persoane, însă doar 500 de bucureșteni au apucat să fie testați.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

firea plangere penala firea tataru testare covid firea zadarnicirea combaterii bolilor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes