Nepotul Regelui Mihai, Nicolae de România, a devenit tatăl unei fetiţe

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae de România, a devenit tatăl unei fetiţe
Nepotul Regelui Mihai, Nicolae de România, a devenit tatăl unei fetiţe

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a devenit tată, soţia sa dând sâmbătă naştere unei fetiţe, la Maternitatea Polizu din Capitală.

Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea Alina Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase“, a scris Nicolae pe pagina sa de Facebook.

”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulţi ani celor care poarta numele Sfinţilor Mihail si Gavriil!”, este mesajul care însoţeşte anunţul.

Prinţul Nicolae declara în septembrie că speră ca venirea pe lume a primului lui copil cu soţia sa, Alina, va reapropia cuplul de Familia Regală şi că este posibil ca în timpul vieţii lui ţara să revină la monarhie.

Nicolae s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Nepotul regelui Mihai I a anunţat pe 1 iunie că soţia lui este însărcinată şi că urmează să nască în luna noiembrie.

Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Nepotul Regelui MihaiNicolaenicolae de romanianicolae rege fetitaprintul nicolae tata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes