Nesimțire în DIRECT! Viceprimarul Bădulescu se comportă ca un mojic, întrerupând conferința de presă a lui Nicușor Dan – VIDEO

Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, cunoscut pentru ieșirile suburbane la adresa adversarilor politici, a vrut să îl împiedice vineri pe Nicușor Dan, candidatul USR și PNL la Primărie, să susțină o conferință de presă.

Bădulescu a apărut neinvitat la o conferință de presă susținută de Nicușor Dan, în zona Prelungirea Ghencea, și a început să vorbească în paralel cu candidatul PNL.

Bădulescu a adus și un dulap la conferința de presă pentru a ilustra ideea că acesta ar fi stat ascuns timp de patru ani. Cei doi s-au îmbrâncit, s-au acuzat reciproc și s-au purtat complet inadecvat în văzul lumii, în timpul unei transmisiuni în direct la Digi 24.

VIDEO Bădulescu se comportă ca un mojic

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/videos/2940703402712518/

Nicușor Dan a ținut un discurs în timpul conferinței, însă a avut parte de replică după fiecare idee susținută în fața presei. Cei doi s-au certat ca doi copii și pe un dulap, pe care Dan l-a aruncat în afara trotuarului. O altă temă pe care cei doi s-au certat a fost purtarea măștii și menținerea distanței de 1,5 – 2 metri între persoane.

La un moment, dat, un motociclist a intervenit și el în conferința de presă sî îl admonesteze pe Bădulescu, reproșându-i aglomerația din Prelungirea Ghencea și incompetența administrației Firea. Bădulescu a replicat ”Eu te cunosc pe tine. Știu eu cine ești”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

badulescu nicusor dan cearta cearta la tv nicusor dan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes