Neversea 2023: Biletele pentru o zi la festival sunt disponibile

Neversea 2023, bilete disponibile
Neversea 2023, bilete disponibile

Neversea va avea loc între 6 şi 9 iulie, pe o plajă din Constanţa. Organizatorii au anunţat că biletele pentru o zi la festival sunt disponibile, iar fanii pot afla şi în ce zile urcă pe scenă artiştii lor preferaţi.

”Organizatorii festivalului Neversea au dat startul anunţurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiştii lor preferaţi din lineup. De asemenea, este oficial disponibilă şi achiziţia biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată. Toţi cei care aleg opţiunea Day Ticket îşi vor putea alege ziua în care să participe la festival şi să trăiască experienţa Neversea, alături de Dj-ii şi artiştii preferaţi, anunţaţi pentru ziua respectivă”, au transmis, miercuri, organizatorii Neversea.

Printre artiştii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet (6 iulie), Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo (7 iulie), Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici (8 iulie), J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci (9 iulie).

“Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experienţă a festivalului Neversea, biletele şi abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar preţurile acestora vor creşte începând cu data de 6 iunie 2023. Festivalul Neversea se află la ediţia aniversară, iar organizatorii promit că fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiştilor şi DJ-ilor de top, la nivel naţional şi internaţional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase şi multe alte surprize, pentru ca experienţa fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre”, a arătat sursa citată.

Festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 şi 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanţa.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bilete neverseaneversea 2023neversea program
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes