Nick Kamen a murit. Fostul model şi cântăreţ din anii ’80 avea o boală incurabilă

Nick Kamen, cel care a fost model şi cântăreţ-simbol al anilor ’80, a încetat din viață. Decesul său a fost anunțat de Boy George, unul dintre prietenii săi.

Nick Kamen avea 59 de ani, iar boala îl măcina din 2018. Londonezul a fost comparat cu Elvis.

Una dintre piesele sale celebre este ”I Promised Myself”, din 1990.

În perioda sa de glorie a anilor ’80, fetele, mai ales, îl vedeau ca pe un Elvis reîncarnat, iar băieţii din epocă îşi doreau să îi copieze eleganţa. A făcut reclamă la blugii Levis 501, iar asta i-a adus celebritatea mondială.

Încercând să-și depășească condiția de model, Nick Kamen a încercat o carieră de interpret. A gustat din dezamăgirea unui album ratat, apoi a dispărut în neant și doar câteva apariţii sporadice în tabloidele engleze îl ţineau în atenţia publicului.

Cântărețul s-a născut într-o suburbie a Londrei, într-o mică familie burgheză. Nick a fost remarcat de Madonna, care i-a scris cântecul ”Each Time You Break My Heart”, în 1986.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit nick camennick camennick camen a muritnick kamennick kamen a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes