Monden

Nico a intrat în izolare la domiciliu după ce a avut contact cu o persoană pozitivă la coronavirus

Nico - foto Facebook - @nicomateiofficial
Nico - foto Facebook - @nicomateiofficial

Încă o vedetă din România își anulează concertele din cauza virusului, ea însăși aflându-se în izolare, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv. Este vorba despre Nico. Celebra cântăreață ploieșteană a fost obligată să se autoizoleze la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă într-o emisiune TV, conform Antena 3.

Spectacol de teatru amânat

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico a intrat în izolare la domiciliu în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus.

”Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni.

Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să aibă loc în Parcul Municipal Vest, cât şi în timpul programului de funcţionare a Agenţiei de bilete a teatrului.

Nu cu mult timp înainte de Nico și Andreea Bănică a fost nevoită să își anuleze primul concert de după perioada de izolare, din motive similare. Concertul solistei trebuia să aibă loc sâmbătă, 20 iunie 2020, dar a fost anulat în ultimul moment din cauza coronavirusului.

Alte știri de interes

Vloggerul Selly a fost făcut ”Maimuță încălțată, cu figuri în cap” de către un fost ministru al Educației

Gloria Pascu

Bătălia grea pentru Marcel Pavel. Al treilea test pentru coronavirus

Mihnea Tudor

Marcel Pavel ajunge în instanță: Voi cere daune. Mihai Gâdea: reacție DURĂ

Mihnea Tudor

Marcel Pavel: M-au atacat ca niște hiene. Primul mesaj de pe patul de spital

Mihnea Tudor

Vedete Antena 1, infectate cu coronavirus. Decizie radicală a postului Tv

Mihnea Tudor

Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus. Alertă printre vedetele Antena 1

Mihnea Tudor

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la COVID-19

Mihnea Tudor

Acces Direct, luată la ”șuturi” de Emily Burghelea: Oricât de mult ar încerca Acces Direct să mintă, oamenii sunt deștepți și și-au dat seama

Gloria Pascu

Carmen Harra – previziune pentru următorii 13 ani: Evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »