Nico a intrat în izolare la domiciliu după ce a avut contact cu o persoană pozitivă la coronavirus

Nico - foto Facebook - @nicomateiofficial
Nico - foto Facebook - @nicomateiofficial

Încă o vedetă din România își anulează concertele din cauza virusului, ea însăși aflându-se în izolare, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv. Este vorba despre Nico. Celebra cântăreață ploieșteană a fost obligată să se autoizoleze la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă într-o emisiune TV, conform Antena 3.

Spectacol de teatru amânat

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico a intrat în izolare la domiciliu în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus.

”Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni.

Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să aibă loc în Parcul Municipal Vest, cât şi în timpul programului de funcţionare a Agenţiei de bilete a teatrului.

Nu cu mult timp înainte de Nico și Andreea Bănică a fost nevoită să își anuleze primul concert de după perioada de izolare, din motive similare. Concertul solistei trebuia să aibă loc sâmbătă, 20 iunie 2020, dar a fost anulat în ultimul moment din cauza coronavirusului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nico nico coronavirus nico izolare
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes