Nicolae Bacalbașa, dependent de oxigen, după ce s-a infectat cu Covid

Medicul Nicolae Bacalbașa a fost infectat cu SARS-CoV-2 și trece prin momente dificile. Acesta a precizat, într-o intervenție la un post TV, că este dependent de oxigen.

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață, din păcate, te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a declarat Nicolae Bacalbașa, la România TV.

Coronavirus în România, 30 noiembrie 2020

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 138 de noi decese, 3.826 de persoane infectate cu COVID, în timp ce la ATI sunt internate 1.251 de persoane.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicolae bacalbasaNicolae Bacalbașa covidNicolae Bacalbașa oxigen
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes