Nicolae Ciucă la ședința Biroului Politic Județean Brăila: Continuăm realizarea investițiilor majore care fac diferența

Nicolae Ciucă la ședința Biroului Politic Județean Brăila
Nicolae Ciucă la ședința Biroului Politic Județean Brăila

La ședința Biroului Politic Județean PNL Brăila, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost alături de colegii liberali din organizație.

Nicolae Ciucă: ”Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate în fiecare comunitate. Acestea înseamnă creștere economică, stabilitate și dezvoltare, lucruri care, pentru români, se traduc în condiții de trai mai bune și majorări de venituri.”

Deasemenea, Nicolae Ciucă le-a spus celor prezenți că trebuie să abordeze cu seriozitate amenințarea extremismului, nu doar pe plan local, ci în întreaga țară. A mai amintit că PNL este un partid cu o istorie de aproape 150 de ani, un partid autentic de dreapta, cu tradiții, realizări istorice și valori naționale profund amprentate care își asumă să combată pericolul unor astfel de manifestări nocive pentru România.

“Rămânem angajați să dezvoltăm societatea și să continuăm realizarea investițiilor majore care fac diferența între România de ieri și România de astăzi, iar podul pe care l-am inaugurat aici, la Brăila, este un foarte bun exemplu că se poate și la noi.” a mai declarat președintele PNL.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

investitiiliberali brailanicolae ciuca la braila
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes