Nicolae Ciucă, mesaj de la Țebea, despre „patrioții adevărați”: ”Apartenența României la structurile euro-atlantice este „destinul nostru istoric” și cei ce spun altceva sunt falși patrioți”

Nicolae Ciuca, mesaj de la Tebea
Nicolae Ciuca, mesaj de la Tebea

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, la comemorarea lui Avram Iancu de la Țebea, că apartenența României la structurile euro-atlantice este „destinul nostru istoric” și că cei care susțin altceva sunt „falși patrioți, care nu luptă pentru dezvoltarea României”.

La Țebea au mai fost prezenţi secretarul general al PNL, Lucian Bode, ministrul Economiei, Radu Oprea, şi ministrul Familiei, Natalia Intotero.

Nicolae Ciucă a mai scris duminică, într-un mesaj pe Facebook, că „România traversează o perioadă în care ura, judecata pripită și invidia otrăvesc, uneori, gândirea și scindează societatea. Trebuie să scăpăm de aceste tare, dacă vrem să ne dezvoltăm rapid. De aceea, de ziua comemorării lui Avram Iancu, la Țebea, am spus că soluția ne-a dat-o chiar marele luptător pentru drepturile românilor: patriotismul adevărat, care promovează moderația și atinge cu înțelepciune obiectivele națiunii”.

Președintele Senatului mai afirmă că locul României este în Europa și în NATO, iar cei care susțin altceva „sunt falși patrioți”.

„Patrioții adevărați își doresc promovarea identității noastre naționale în lume și construirea unui destin al României în Europa. De aceea, apartenența țării la structurile euro-atlantice este destinul nostru istoric, iar cei ce spun altceva sunt falși patrioți, care nu luptă pentru dezvoltarea României. Cu gândul la Avram Iancu al cărui testament a fost acela ca neamul său să fie fericit, vă îndemn să iubiți România, să promovați identitatea noastră istorică și împreună să dezvoltăm România în Europa!”, a mai scris Nicolaea Ciucă în mesajul său.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aniversare avram iancumanifestari tebeamesaj ciucanicolae ciuca tebea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes