Nicolae Ciucă, PNL: Le-am solicitat miniştrilor liberali să facă o evaluare a activităţii, pentru a avea în vedere reducerea numărului secretarilor de stat

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă

Luni, după şedinţa conducerii partidului, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că PNL susţine cu fermitate nevoia de menţinere a ritmului accelerat al investiţiilor. El anunţă, deasemenea, că a solicitat miniştrilor liberali să facă o evaluare a activităţii, pentru a avea în vedere reducerea numărului secretarilor de stat.

”Am avut în această dimineaţă două şedinţe alături de colegii din Partidul Naţional Liberal. În cadrul discuţiei pe care am avut-o cu miniştrii şi secretarii de stat liberali, am discutat despre activitatea acestora în teritoriu, dar şi despre priorităţile de pe agenda guvernamentală. De asemenea, în vederea chibzuirii cheltuielilor bugetare, le-am solicitat miniştrilor liberali să facă o evaluare a activităţii fiecărui portofoliu, pentru a avea în vedere reducerea numărului secretarilor de stat”, anunţă preşedintele PNL, după şedinţa liberalilor.

Nicolae Ciucă arată că ”PNL va rămâne întotdeauna partidul care va susţine în mod activ consolidarea democraţiei şi a partidelor politice din România”.

”În acest sens am votat în Biroul Executiv de astăzi respingerea proiectului de lege care ar majora pragul electoral de la 5 la 7%. Totodată, continuăm să căutăm cele mai bune soluţii pentru reducerea cheltuielilor bugetare şi încadrarea în ţinta de deficit, subiecte pe care le vom discuta şi astăzi în coaliţie”, a spus el.

Nicolae Ciucă a mai afirmat: ”Partidul Naţional Liberal susţine cu fermitate nevoia de menţinere a ritmului accelerat al investiţiilor”.

Deși, susține acesta, a văzut şi până acum că investiţiile de la bugetul de stat şi cele din fonduri europene sunt soluţia pentru a menţine un trend economic ascendent, pentru a combate efectele recentelor crize asupra economiei, Nicolae Ciucă insistă că “Investiţiile de o asemenea anvergură sunt obligatorii, ele rămânând catalizatorul creşterii nivelului de trai pe termen mediu şi lung”, a mai menţionat preşedintele PNL, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciucapresedinte pnlreducere numar secretari
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes