Șerban Nicolae a părăsit PSD: “Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi”

Nicolae Șerban a părăsit PSD: "Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi"
Nicolae Șerban a părăsit PSD: "Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi"

Senatorul Șerban și-a anunțat demisia din PSD. El s-a comparat cu fotbalistul Gică Hagi în perioada de glorie de la Campionatul din 1994 din SUA, conform Realitatea Plus.

Nicolae Șerban anunțase cu o zi înainte că va face acest pas, după ce nu a prins un loc pe lista partidului pentru alegerile parlamentare:

“Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, a declarat Șerban Nicolae.

Conform unor informații ope surse care circulă online Șerban Nicolae va candida pentru Partidul Ecologist, alături de Florin Călinescu.

Cel mai greu moment din cariera mea politică

“Dragi prieteni, azi am fost pus în fața celui mai greu moment din cariera mea politică. Acela de a-mi da demisia din partidul pe care, împreună cu alți colegi, l-am înființat în 1992.

Implicit, părăsesc și grupul parlamentar pe care l-am condus la performanțele politice pe care le cunoașteți și la care ați contribuit. Cea mai frumoasă apreciere pe care mi-ați putut-o face a fost aceea de a mă desemna, prin vot, cu patru candidați și două tururi de scrutin, candidatul grupului PSD la funcția de președinte al Senatului. Știu bine ce presiuni s-au făcut împotriva acestei alegeri, ce telefoane s-au dat și ce amenințări s-au rostit” a spus Șerban Nicolae conform Antena 3.

”Cel mai clar instrument de apreciere a activității mele ca senator PSD este cel dat de încrâncenarea disperată cu care am fost atacat de adversarii politici și de cererile lor repetate către conducerea PSD de a nu fi eu președintele Senatului și de a fi îndepărtat de pe listele de candidați PSD. Spre “binele” PSD…

Au fost ascultați și s-a decis că nu mă ridic la noile standarde de profesionalism și integritate ale PSD. Nu am fost demnitar 30 de ani, nu am candidat pentru a avea un loc de muncă și nu e o nenorocire dacă sunt 500 de pesediști mai potriviți pentru viitorul Parlament decât mine”

Inepția PSD cu medici în Parlament

”Refuz, totuși, să accept inepția că PSD vrea să lupte cu pandemia aducând medici în Parlament și resping cu toată puterea sugestia că parlamentarii PSD, medici de profesie din actualul Parlament, ar fi prea puțini sau insuficient pregătiți profesional. Asta este și o minciună, și o insultă. Refuz să accept și ideea că persoane care au pierdut, în funcție fiind, alegerile locale reprezintă baza victoriilor viitoare.

Nu sunt ipocrit și nu vă pot ura succes. Dar vă pot sfătui să nu vă bazați pe impostori, pe intriganți, pe mincinoși şi pe trădatori. Sunt încă destui, mai ales la decizii. Vă doresc sănătate, putere de reflecție și curaj!”, a mai spus, joi, Şerban Nicolae.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

serban nicolae comparat cu hagiserban nicolae demisieserban nicolae demisie din psdserban nicolae hagi din psdserban nicolae si-a dat demisia
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes