Nicu Rață e pe punctul să se însoare: „Ea e logodnica mea, Cipriana!”

Nicu Rata, Las Fierbinti. Sursa foto: PRO TV
Nicu Rata, Las Fierbinti. Sursa foto: PRO TV

Marți seară, telespectatorii au râs cu lacrimi și cu gurile până la urechi. Motivul? Un nou episod din Las Fierbinți a fost difuzat, iar românii nu au ratat niciun minut din acesta. Serialul a fost lider absolut de audiență.

Giani s-a plâns de singurătate, iar prietenul său cel bun nu a stat pe gânduri și i-a sărit în ajutor: Bobiță i-a găsit jumătatea! Cine? Nimeni alta decât o bătrânică din Fierbinți. Giani a fost răsfățat cu șnițele, cartofi prăjiți și bere, însă nu a părut pregătit să îi răspundă femeii cu același tratament: „Te lași cam greu!”, i-a reproșat băbuța acestuia.

Brânzoi și-a prins nevasta într-un moment de infidelitate. Aceasta și-a petrecut întreaga după-amiază alături de Firicel. Ce explicație a avut femeia? „A venit să schimbe becul la bucătărie. Ți-am zis să schimbi becul la bucătărie? Dacă nu l-ai schimbat… uite, Firicel era în trecere pe aici și l-am rugat să schimbe becul”, i-a spus ea.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating și 32.3% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.1 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, o nouă afacere va apărea în Fierbinți: „Giani și Dorel țin tombolă. Poți să câștigi o vacanță de o săptămână în Spania și îți dau și bani de buzunar”, îi va spune un sătean lui Bobiță. Rămâne de văzut dacă ideea va fi una înfloritoare sau nu. Între timp, Nicu Rață își va schimba statutul de celibatar: „Ea e logodnica mea, Cipriana!”, le va zice acesta lui Firicel și Celentano. Cum a ajuns taximetristul să își găsească nevastă peste noapte, vom afla în câteva ore.

Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

foto: Gina Buliga

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

las fierbintinicu ratanicu rata las fierbinti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes