Nicușor Dan a declarat că nu cedează în fața protestului angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini

Nicușor Dan a declarat că nu cedează în fața protestului angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini
Nicușor Dan a declarat că nu cedează în fața protestului angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că nu se lasă intimidat de presiunile protestului angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini şi că PMB a decis să supună votului Consiliului General de vineri încetarea delegării serviciilor publice către această companie.

„Ca răspuns la protestul angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini, Primarul Municipiului Bucureşti a decis să supună votului Consiliului General de vineri, 26 februarie, încetarea delegării serviciilor publice către această companie. Salariaţii Companiei Municipale Parcuri şi Grădini sunt plătiţi la zi. La protestul de vineri, Primarul Capitalei i-a asigurat pe angajaţi că îşi vor primi salariile până la desfiinţarea companiei şi i-a încurajat să se înscrie la angajările pe care ALPAB le va deschide”, arată un comunicat de presă al PMB, potrivit news.ro.

Nicuşor Dan a declarat că angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să îşi menţină privilegiile necuvenite.

„Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să-şi păstreze privilegiile necuvenite. Ca exemplu, pentru angajaţii Companiei Parcuri şi Grădini, dar şi pentru alţii care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti să urgentăm desfiinţarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare. Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu şi atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desfiinţate pentru că sunt o uriaşă risipă. Am anunţat-o de câteva luni, sper ca toata lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic” a precizat edilul general al Capitalei. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

angajati parcuri si gradini nicușor dan nu cedeaza nu cedeaza protest primarul capitalei protestului companiei Parcuri și Grădini
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes