Nicuşor Dan a sesizat DNA în legătură cu neregulile petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, în perioada 2018-2020

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a sesizat DNA în legătură cu neregulile petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, în perioada 2018-2020. „Aceste nereguli reies dintr-un raport al Corpului de Control al Primarului General, pe care l-am trimis în control la ASPA în perioada mai – iunie a anului curent. Chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie”, a explicat edilul.

„Am decis sesizarea DNA pentru nereguli grave petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor în perioada 2018-2020. Aceste nereguli reies dintr-un raport al Corpului de Control al Primarului General, pe care l-am trimis în control la ASPA în perioada mai – iunie a anului curent”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie”.

„E vorba, în fond, de o bătaie de joc pe bani publici, inclusiv pentru faptul că nici până azi aceste ambulanţe nu au autorizaţia pentru a funcţiona potrivit scopului declarat al achiziţiei. Astfel de lucruri sunt intolerabile şi nu le tolerez nici la ASPA, nici la alte instituţii care ţin de Primăria Capitalei”, a completat primarul Bucureştiului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aspa aspa dna nereguli aspa nicusor dan
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes